المقادير
سمك فيليه الكمية حسب الرغبة
بصل وتوم وحزمة بقدونس وفلفل اخضر وطماطم ولمون
وبهارات طبعا ملح وفلفل وكمون وشطة
ومعلقة صلصة طماطم
اول حاجة بندق التوم في الهون
وبعد كده حطيت عليه البهارات بتاعتي واللمون
وبعد كده تبلت السمك بالتوم وحطيت معلقة الصلصة
بعد كده بنقطع البصل والفلفل والطماطم لمكعبات وقطعنا البقدونس معاهم
سخنا الطاسة على النار وحطيت شوية زيت بس مش كتير لان السمك بيكون فيه دهون
وبعد كده نزلنا بالبصل
وشوحنا شوية
وبعد كده نزلنا بالطماطم والبقدونس والفلفل
وشوحنا شوية لمده خمس دقايق مثلا
بعد كده بنجيب صينية وندهنها زيت مش كتير برضو
وننزل بالخليط بتاعنا
وبعد كده ننفض السمك بتاعنا من التوم ونرصه في الصينية
وندخله الفرن على درجة حرارة عالية لانه هيستوي بسرعة وشوية ونولع الشواية عليه
ونقدمه مع رز ابيض وسلاطة خضرا وسلاطة طحينة طبعا
سمك فيليه الكمية حسب الرغبة
بصل وتوم وحزمة بقدونس وفلفل اخضر وطماطم ولمون
وبهارات طبعا ملح وفلفل وكمون وشطة
ومعلقة صلصة طماطم
اول حاجة بندق التوم في الهون
وبعد كده حطيت عليه البهارات بتاعتي واللمون
وبعد كده تبلت السمك بالتوم وحطيت معلقة الصلصة
بعد كده بنقطع البصل والفلفل والطماطم لمكعبات وقطعنا البقدونس معاهم
سخنا الطاسة على النار وحطيت شوية زيت بس مش كتير لان السمك بيكون فيه دهون
وبعد كده نزلنا بالبصل
وشوحنا شوية
وبعد كده نزلنا بالطماطم والبقدونس والفلفل
وشوحنا شوية لمده خمس دقايق مثلا
بعد كده بنجيب صينية وندهنها زيت مش كتير برضو
وننزل بالخليط بتاعنا
وبعد كده ننفض السمك بتاعنا من التوم ونرصه في الصينية
وندخله الفرن على درجة حرارة عالية لانه هيستوي بسرعة وشوية ونولع الشواية عليه
ونقدمه مع رز ابيض وسلاطة خضرا وسلاطة طحينة طبعا