اول حاجة حنجيب الجمبرى والجمبرى لازم يكون كبير
اول حاجة نجيب المقص ونقص الظهرونشق اللحم شق بسيط اوى ونطلع منه الخيط الاسود اللى فى الضهر
بعد كده نغسله كويس اوى دول حوالى كيلو الا ربع جمبرى
بعد كده حنجيب طماطمتين وسط نقطع واحدة حلقات والتانية قطع متوسطة
وبصلة متوسطة ناخد منها جزء حلقات وجزء نقطعه قطع متوسطة
وقرن فلفل رومى كبير ناخد جزء حلقات وجزء نقطعه قطع متوسطه
3 فصوص توم كبار نقطعهم ترنشات
ربع حزمة كسبرة خضرا
ربع حزمة شبت
ليمونة نقطعها ترنشات
قرن فلفل حار حسب الرغبة
حناخد الخضار المتقطع قطع متوسطة مع التوم المقطع والخضرة ونحط ملح وفلفل اسمر وكمون
ونقلبهم مع الخضار
وبعدين نحط عليه الجمبرى
وبعدين نحط النص التانى من الخضار فوق الجمبرى
وبعدين نوزع الخضار اللى قطعناه حلقات على الوش وترنشات الليمون
نحط شوية ميا صغيرين اوى ونغطى الصينية كويس اوى بالورق ونحطها على النار من فوق لغاية لما تستوى
وتبقى احسن على نار هادية
ونوزع على الخضار الى فوق معلقتين زيت ونكون مولعين شواية الفرن ونحطها تحت الشواية
لغاية لما تتلون وتتشوى
بالهنا والشفا
اول حاجة نجيب المقص ونقص الظهرونشق اللحم شق بسيط اوى ونطلع منه الخيط الاسود اللى فى الضهر
بعد كده نغسله كويس اوى دول حوالى كيلو الا ربع جمبرى
بعد كده حنجيب طماطمتين وسط نقطع واحدة حلقات والتانية قطع متوسطة
وبصلة متوسطة ناخد منها جزء حلقات وجزء نقطعه قطع متوسطة
وقرن فلفل رومى كبير ناخد جزء حلقات وجزء نقطعه قطع متوسطه
3 فصوص توم كبار نقطعهم ترنشات
ربع حزمة كسبرة خضرا
ربع حزمة شبت
ليمونة نقطعها ترنشات
قرن فلفل حار حسب الرغبة
حناخد الخضار المتقطع قطع متوسطة مع التوم المقطع والخضرة ونحط ملح وفلفل اسمر وكمون
ونقلبهم مع الخضار
وبعدين نحط عليه الجمبرى
وبعدين نحط النص التانى من الخضار فوق الجمبرى
وبعدين نوزع الخضار اللى قطعناه حلقات على الوش وترنشات الليمون
نحط شوية ميا صغيرين اوى ونغطى الصينية كويس اوى بالورق ونحطها على النار من فوق لغاية لما تستوى
وتبقى احسن على نار هادية
ونوزع على الخضار الى فوق معلقتين زيت ونكون مولعين شواية الفرن ونحطها تحت الشواية
لغاية لما تتلون وتتشوى
بالهنا والشفا